Het team van Assurantiekantoor Esveldt

Over ons

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor met een persoonlijke klantbenadering. Bij ons daarom geen grote callcenters of chatboxen, maar een persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Heeft u een adviesvraag, schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor in Maarn.

Persoonlijk advies van een adviseur

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden voor onze dienstverlening. Onze adviseurs geven u een persoonlijk advies dat volledig gericht is op uw eigen situatie en wensen. Iedere adviseur heeft zijn eigen aandachtsgebied. Zo is Marianne van Nunen, naast office-manager, uw aanspreekpunt voor particuliere schadeverzekeringen en is mr AndrĂ© de Haas gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenen.  

Ook voor hypotheken en particuliere belastingaangiftes kunt u ons bellen. Dit adviesonderdeel wordt gedaan door Administratiekantoor Esveldt van waaruit Jaap Esveldt u van dienst kan zijn.

U bent er zeker van dat u profiteert van onze persoonlijke dienstverlening met producten op maat.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen of pensioen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.